Drulovka - Korošec, Josip (Ljubljana : Filozofska fakulteta, 1960)
Zusammenfassung
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: neolitik; prapovijesna naselja; kameni artefakti; koštani predmeti; keramika