K poctě Vladimíru Podborskému : přátelé a žáci k sedmdesátým narozeninám = Zu Ehren von Vladimír Podborský : von Freunden und Schülern zum siebzigsten Geburtstag - Kazdova, Eliška (Masarykova Univerzita, 2004)
Zusammenfassungen