K poctě Vladimíru Podborskému : přátelé a žáci k sedmdesátým narozeninám = Zu Ehren von Vladimír Podborský : von Freunden und Schülern zum siebzigsten Geburtstag - Kazdova, Eliška (Brno : Masarykova Univerzita, 2004)
Zusammenfassungen
Str. 25-34: Bibliografija V. Podborskog / sestavili H. Palátová, R. Švecová
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: Podborsky, Vladimir; zbornik radova; spomenica; prapovijest