Novo mesto v davnini = Novo mesto in der Vorzeit : od bronaste dobe do ustanovitve mesta - Knez, Tone (Maribor : Obzorja, 1972)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 147-152
Kazalo
Keywords: Novo mesto -- arheološka istraživanja; situle; Taurisci; Latobici