Oto Reisinger : retrospektiva 2.-28.rujna 2008. Galerija Klovićevi dvori - Dulibić, Frano; Tenžera, Marina ([Zagreb] : Galerija Klovićevi dvori, 2008)
Summary: str. 119-196
Prilozi : str.203 - 224 : Izbor iz bibliografije, TV emisije, Popisi izložbi,Knjige karikatura, Popis nagrada, Popis izložaka[ tematski klasificirani]
Keywords: Reisinger, Oto - hrv. karikaturista; karikatura; strip; crtež; ilustracija