Contributii archeologice la istoria oraşului Suceava - Matei, Mircea D. (București : Editura Academiei Republicii Populare Romîne, 1963)
Rezjume
Résumé
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Rumunjska -- arheološka istraživanja; srednji vijek; srednjovjekovna naselja; Suceava; Moldavija