Cultura materială veche românească : (aşezările din secolele VIII-X de la Bucov-Ploieşti) - Comşa, Maria (Bucureşti : Editura Academiei Republicii Socialiste România, 1978)
Zusammenfassung
Na poleđini nasl. str.: The old Romanian material culture = Drevnerumynskaja material'naja kul'tura
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Rumunjska -- arheološka nalazišta; srednji vijek; naselja; keramika; Bucov - Ploieşti