Rani hrvatski dječji roman iz perspektive implicitnog čitatelja : doktorski rad - Majhut, Berislav (Zagreb : B. Majhut, 2003)
Summary: The earl Croatian children’s novel from the position of the implicit reader.
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Bibliografija: listovi 448-457 i uz tekst.
Keywords: hrvatska dječja književnost - roman - književne studije