Praha pravěká - Stocký, Albín (Praha : Nákladem Národního Musea v Praze, 1925)
Résumé
P. o.: Zprávy Památkového sboru hl. města Prahy ; 1924
Bibliografija: str. 28
Keywords: Češka -- prapovijest; Prag