Přemyslovská Budeč : archeologický výzkum hradiště v letech 1972-1986 - Váňa, Zdeněk (Praha : Archeologický ústav Akademie věd České republiky, 1995)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 146-148
Keywords: Češka -- arheološka istraživanja; Budeč