Nálezové zprávy Státniho archeologického ústavu v Praze : 1919 - 1952 - Charvátová, Kateřina; Spurný, Václav; Venclová, Natalie (Praha : Archeologický ústav ČSAV, 1992)
Zusammenfassung
Kazalo
Keywords: Češka -- arheološka istraživanja