Ovčarovo - Todorova, Henrieta (Sofija : Izdatelstvo na B'lgarskata akademija na naukite, 1983)
Rezjume
Zusammenfassung
Ćir
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Bugarska -- arheološka nalazišta; eneolitik; prapovijesna naselja; arheologija -- metodologija