Rimskodobna nekropola Zagreb - Stenjevec - Gregl, Zoran (Zagreb : Arheološki muzej : Muzej grada Zagreba, 1989)
Zusammenfassung
Na spor. nasl. str.: Römerzeitliches Gräberfeld in Zagreb-Stenjevec
Bibliografske bilješke uz tekst
Dar prof. N. Majnarić-Pandžić - inv.: arh12405
Keywords: rimske nekropole; Stenjevec; Zagreb -- arheološka nalazišta; grobni nalazi; grobovi -- tipologija