Problemi porekla i datovanja bronzanog doba u Srbiji - Trbuhović, Vojislav B. (Beograd : Arheološki institut, 1968)
Résumé
Na spor. nasl. str.: Les problémes de la génése et de la chronologie de l'age du bronze en Serbie
Bibliografske bilješke uz tekst
Dar prof. Nives Majnarić-Pandžić
Keywords: Srbija -- arheološka nalazišta; Podunavlje; brončano doba; datiranje; prapovijesne kulture; relativna kronologija; apsolutna kronologija; keramika -- tipologija; migracije