Glagolske kategorije u suvremenom ukrajinskom i hrvatskom jeziku : doktorska disertacija - Timko Đitko, Oksana (Zagreb : O. Timko Đitko, 2006)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Bibliografija: str. 230-252 i uz tekst
Keywords: hrvatski jezik - kontrastivna analiza - ukrajinski jezik; hrvatski jezik - glagolske kategorije; ukrajinski jezik - glagolske kategorije