Prednosti dvorazinske valencijske sintakse u sintaktičkome opisu slavenskih jezika : (na primjeru češkog i hrvatskoga jezika) : doktorska disertacija - Vuković, Petar (P. Vuković, 2007)
Summary: Advantages of two-level valency syntax in syntactic description of Slavic languages (Based on examples from Czech and Croatian).