Prednosti dvorazinske valencijske sintakse u sintaktičkome opisu slavenskih jezika : (na primjeru češkog i hrvatskoga jezika) : doktorska disertacija - Vuković, Petar (Zagreb : P. Vuković, 2007)
Summary: Advantages of two-level valency syntax in syntactic description of Slavic languages (Based on examples from Czech and Croatian).
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Bibliografija: listovi 167-171; bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: hrvatski jezik - sintaksa; češki jezik - sintaksa