Starčevačka kultura - Aranđelović-Garašanin, Draga (Ljubljana : Univerza v Ljubljani, Arheološki seminar, 1954)
Résumé
Keywords: Srbija -- nalazišta starčevačke kulture; naselja starčevačke kulture; grobovi; ukopavanje; oruđe; slikana keramika; kronologija; idoli