Antičkoto naselenie od Marvinci-Valandovo - Veljanovska, Fanica (Skopje : Muzej na Makedonija, 2006)
Summary
Bilješka o autorici sa slikom na ovitku
Bibliografija: str. 83-84 i uz tekst
Keywords: Makedonija -- arheološka nalazišta; antropologija; antropološka istraživanja; antropološke rekonstrukcije