Uvod u stratigrafiju i hronologiju praistorijskih gradina u Bosni = Einleitung in Stratigraphie und Chronologie prähistorischer Gradinen in Bosnien - Čović, Borivoj (Sarajevo : Zemaljski muzej, 1965)
Zusammenfassung
P. o.: Glasnik Zemaljskog muzeja, arheologija ; 1965
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Bosna -- arheološka nalazišta; gradine; gradinska naselja; prapovijest; brončano doba; datiranje; stratigrafija; arheologija -- metodologija