Stična in zgodnja arhitektura cistercijanov = Stična et l'architecture primitive des cisterciens = Stična (Sittich) und die fruehe Baukunst der Zisterzienser - Zadnikar, Marijan (Ljubljana : DZS, 1977)
Resume - Zusammenfassung
Tvrdi uvez s ovitkom
Bibliografske bilješke - Literatura - Kazala
Keywords: Stična (Zatična); cisterciti; arhitektura cistercita; srednji vijek, kasni; Slovenija, Kranjska