"Salo debeloga jera libo azbukoprotres" Save Mrkalja - Moguš, Milan (Djela Jugoslavenske akademije znanosti i umjetnosti = Opera Academiae scientiarum et artium Slavorum meridionalium,, 1983)
Summary: Sava Mrkalj's "Salo debeloga jera libo azbukoprotres"