"Salo debeloga jera libo azbukoprotres" Save Mrkalja - Moguš, Milan; Vončina, Josip; Filipović, Rudolf (Zagreb : Jugoslavenska akademija znanosti i umjetnosti ; Karlovac : Skupština općine, 1983)
Summary: Sava Mrkalj's "Salo debeloga jera libo azbukoprotres"
Str. 7-8: Predgovor / Rudolf Filipović
Bibliografija: str. 79-80
Keywords: Salo debeloga jera libo azbukoprotres; Mrkalj, Sava