Kompeticijski model jezičnoga usvajanja na primjeru jezične obrade u hrvatskome : (kod djece urednoga jezičnoga razvoja i djece s posebnim jezičnim teškoćama PJT) : doktorski rad - Kuvač Kraljević, Jelena (Zagreb : J. Kuvač Kraljević, 2008)
Summary.
Na vrhu: Sveučilište u Zagrebu.
Fil. fak., Zagreb, 2008.
Str. 183-195: bibliografija.
Keywords: psiholingvistika -- usvajanje jezika -- djeca s posebnim jezičnim teškoćama PJT