Stilska obilježja političkoga govora : doktorska disertacija - Gazdić-Alerić, Tamara (Zagreb : T. Gazdić-Alerić, 2009)
Sažetak na hrv. i na eng. jeziku.
Na vrhu nasl. str: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Poslijediplomski znanstveni studij lingvistike, Fil. fak., Zagreb, 2009.
Bibliografija.
Keywords: politički govor - frazeologija -- Sabor RH - 1990-2005. -- politički diskurs - stilska obilježja -- analiza diskursa