The La Tène cemetery at Münsingen-Rain : catalogue and relative chronology - Hodson, Frank Roy (Bern : Verlag Stämpfli, 1968)
Sažeci na više jezika
Bibliografija: str. 68
Keywords: Švicarska; prapovijesno groblje; grobovi; grobni nalazi; željezno doba; laten; relativna kronologija