Dubrovnik i Turska u XIV i XV veku - Božić, Ivan (Beograd : Naučna knjiga, 1952)
Zusammenfassung: Dubrovnik und die türkei im XIV. und XV Jahrhundert
Bibliografija uz tekst
Kazalo
Keywords: povijest - Hrvatska - Dubrovnik - 14-15. stoljeće; međunarodni odnosi - Dubrovnik - Turska - 14-15. stoljeće