Dubrovnik Gučetića - Medini, Milorad; Tadić, Jorjo (Beograd : Naučna knjiga, 1953)
Résumé: Dubrovnik a l'epoque des Gučetić au XIVe siècle
Kazalo
Keywords: Hrvatska - Dubrovnik - povijest - 14. stoljeće; Gučetić, Marin (?-1374)