Slovensko a avarský kaganát - Zábojník, Jozef (Bratislava : Univerzita Komenského, Filozofická Fakulta, 2009)
Summary
Bibliografija: str. 123-135
Keywords: Slovačka - arheološka nalazišta; Avari; avarski kaganat