Štýl prekladu : vývinovo-teoretická a kritická analýza slovenských prekladov Paula Claudela - Franek, Ladislav (Bratislava : VEDA, Vydavatel'stvo SAV, Ústav svetovej literatúry SAV, 1997)
Záver
Style de la traduction poétique: str. 131.-153
Bibliografija: str. 154-158.
Kazalo
Keywords: francuska književnost - Claudel, Paul - prijevodi na slovački jezik; slovačka književnost - teorija prevođenja - prevođenje; prevođenje - jezična studija -analiza