Terra sigillata iz Vinkovaca - Iskra-Janošić, Ivana; Gradski muzej (Vinkovci) (Vinkovci : Gradski muzej Vinkovci, 1988)
Zusammenfassung
Katalog izložbe
Bibliografija: str. 14
Keywords: Vinkovci; keramika; glineno posuđe; sigilatno posuđe