Súvislosti v čase a priestore : básnická avantgarda, jej prekonávanie a dedičstvo (Čechy, Slovensko, Poľsko) - Winczer, Pavol (Veda, Vydavatelstvo Slovenskej akadémie vied, Ústav svetovej literatúry SAV, 2000)
Summary