Súvislosti v čase a priestore : básnická avantgarda, jej prekonávanie a dedičstvo (Čechy, Slovensko, Poľsko) - Winczer, Pavol (Bratislava : Veda, Vydavatelstvo Slovenskej akadémie vied, Ústav svetovej literatúry SAV, 2000)
Summary
Bibliografija: str. 289-307.
Imensko kazalo
Keywords: književna avangarda - Slovačka - studija -- književna avangarda - Poljska - studija -- književna avangarda - Češka - studija; češka poezija - 1918.-1945. -- poljska poezija - 20. st. -- slovačka poezija - 20. st; estetika - Slovačka -- estetika - Poljska -- estetika - Češka