Decebal şi Traian - Miclea, Ion; Florescu, Radu (Budapest : Editura Meridiane, 1980)
Sažeci na više jezika u priloženom svesku
Publikacija i priloženi svezak sa sažecima uloženi u zaštitnu kutiju
Bibliografske bilješke iza uvoda i uz komentare
Keywords: Rumunjska -- povijest; Dačani; Rimsko carstvo; dački ratovi; Trajanov stup