Organizacja badań i ochrony zabytków archeologicznych w Poznaniu : (1720-1958) - Kaczmarek, Jarmila Elżbieta (Poznań : Reprint : Muzeum Archeologiczne w Poznaniu, 1996)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 302-323
Keywords: Poljska -- arheološka istraživanja; arheološka nalazišta; zaštitna iskopavanja; konzervacija; povijest arheologije