Poczatki państwa polskiego : ksiega tysiaclecia. Tom 1: Organizacja polityczna - Tymieniecki, Kazimierz (Poznań : Państwowe wydawn. naukowe, 1962)
Résumées
Na vrhu nasl. str.: Poznańskie Towarzystwo Przyjaciół Nauk
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Poljska; povijest Poljske