Poczatki państwa polskiego : ksiega tysiaclecia. Tom 2: Społeczeństwo i kultura - Tymieniecki, Kazimierz (Poznań : Państwowe wydawn. naukowe, 1962)
Résumées
Na vrhu nasl. str.: Poznańskie Towarzystwo Przyjaciół Nauk
Bibliografske bilješke uz tekst
Kazalo
Keywords: Poljska; povijest Poljske