Dinogetia : aşezarea feudală timpurie de la Bisericuţa-Garvăn. 1 - Stefan, Gheorghe; Barnea, Ion (Bucureşti : Editura Academiei Republicii Socialiste România, 1967)
Résumé
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Rumunjska - arheološka nalazišta; srednji vijek; srednjovjekovna naselja; utvrde; keramika