Vjera ili hereza u eklezijastičko-filozofskoj misli Marka Antonija De Dominisa : engleski period : magistarska radnja - Tudjina Gamulin, Vesna (Zagreb : V. Tudjina Gamulin, 1988)
Summary
List 80-100 : Bilješke
Filozofski fakultet u Zagrebu, Odsjek za filozofiju
Keywords: magistarski rad