Boškovićevo poimanje spoznaje : magistarski rad - Škarica, Dario (Zagreb : D. Škarica, 1992)
Zusammenfassung
Filozofski fakultet u Zagrebu, Odsjek za filozofiju
Bibliografija: listovi 103-108
Keywords: magistarska radnja