Žarnogrobiščna nekropola na dvorišču SAZU v Ljubljani : izkopavanja v letih 1964-1965 = Nekropole der Urnenfeldekultur im Hof der Slowenischen Akademie der Wissenschaften und Künste in Ljubljana : Ausgrabungen in den Jahren 1964-1965 - Puš, Ivan ([Ljubljana, Slovenska akademija znanosti in umetnosti ; Mestni muzej, 1971)
Zusammenfassung
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Ljubljana -- arheološka nalazišta; Dvorište SAZU; kultura polja sa žarama; grobovi; grobni nalazi; keramika