Prazgodovinsko žarno grobišče v Ljubljani = Das vorgeschichtliche Urnengräberfeld in Ljubljana - Puš, Ivan (Ljubljana : Slovenska akademija znanosti in umetnosti ; Mestni muzej, 1982)
Zusammenfassung
Bibliografske bilješke: str. 210-211
Keywords: Ljubljana -- arheološka nalazišta; kultura polja sa žarama