Pomorstvo srednjeveškega Pirana = La marineria di Pirano nel Medio Evo - Gestrin, Ferdo (Ljubljana : Slovenska akademija znanosti in umetnosti, 1978)
Riassunto
Bibliografske bilješke uz tekst
Kazala
Keywords: pomorstvo; Piran; Slovenija; srednji vijek