Koncept Boga u filozofiji Karla Jaspersa : doktorska disertacija - Tolvajčić, Danijel (Zagreb : D. Tolvajčić, 2007)
Summary
Filozofski fakultet u Zagrebu, Odsjek za filozofiju
Bibliografija: str. 248-258 i uz tekst
Keywords: doktorska disertacija; egzistencija; granične situacije; transcendencija; Bog; božanstvo; filozofijsko vjerovanje; religijsko vjerovanje