Ranokršćanska arhitektura na području današnje Šibenske biskupije - Uglešić, Ante (Drniš : Gradski muzej ; Zadar : Sveučilište, Odjel za arheologiju, 2006)
Summary
Zusammenfassung
Pojmovnik: str. 81-88
Bibliografija: str. 65-71 i uz tekst
Kazalo lokaliteta
Keywords: Šibenik; crkve; sakralna arhitektura; dvojne crkve; rano kršćanstvo