Arheološka zaščitna raziskovanja na Ljubljanskem barju v letu 1979. 1 - Bregant, Tatjana (Ljubljana : Znanstveni inštitut Filozofske fakultete, 1980)
Zusammenfassungen
Keywords: arheološka nalazišta; zaštitna iskopavanja; Slovenija; Ljubljansko barje