Mitraizam na tlu Jugoslavije - Zotović, Ljubica (Beograd : Arheološki institut, 1973)
Résumé
Ćir
Na spor. nasl. str.: Le mithraisme sur le territoire de la Yougoslavie
Bibliografske bilješke uz tekst
Dar prof. N. Majnarić-Pandžić
Keywords: nekršćanske religije; Mitrin kult; spomenici Mitrinog kulta; mitrej; votivni oltari; ikonografija; reljefi