Bogomilstvo na Balkanu i u Maloj Aziji. [Knjiga] 2, Bogomilstvo na pravoslavnom istoku - Dragojlović, Dragoljub (Beograd : Srpska akademija nauka i umetnosti, Balkanološki institut, 1982)
Str. [213]-224: Bogomilisme dans les Balkans et l'Asie Mineure
Bibliografske bilješke uz tekst
Kazalo
Keywords: bogumili - povijest - Balkan - Mala Azija