[Text v pohybu. Sv. 2], Text v pohybu četby : (úvahy o významové a komunikační povaze literárního díla) - Kubínová, Marie (Praha : Academia, 2009)
Sažetak na engleskom jeziku
Na temelju projekta pod nazivom Text v pohybu objavljeno zajedno s djelima: Dílo v pohybu / Milan Jankovič, Psaní vně logocentrismu / Jan Matonoha
Bibliografija: str 156-163.
Imensko kazalo
Keywords: češka književnost - književne studije - 20.-21. st; češka književnost - književna semiotika; češka književnost - interpretacija djela - 20.-21. st