Govori Čeha u Slavoniji : (Daruvar i okolina) - Mirković, Dragutin J. (Beograd : Filološki fakultet beogradskog univerziteta, 1968)
Sažetak na češkom i francuskom jeziku
Predgovor: str. 5-6
Bibliografija: str. 369-[377]
Srbskohrvatski jezik
Keywords: češki jezik - jezikoslovne studije - dijalekti; češki jezik - dijalekti van matične zemlje; češki jezik - govor Čeha - Slavonija - Daruvar